Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

  No posts were found.

Omhoog
 

Vastgoed voor eigen gebruik

Tijdelijke nood

  Vastgoed voor eigen gebruik

  U wilt een pand kopen waarin u uw bedrijfsmatige activiteiten wilt huisvesten? Bij het financieren van vastgoed voor eigen gebruik kunt u normaal gesproken terecht bij uw bank. Dit kunt u zelf regelen of uit handen geven; wij hebben contacten met alle banken.

  Indien de bank uw aanvraag nog niet kan honoreren, omdat bijvoorbeeld uw cijfers nog onvoldoende zijn of omdat u te weinig eigen geld kunt inbrengen, is een creatieve oplossing nodig. En daar zijn wij gespecialiseerd in.

  Via ons uitgebreide netwerk aan investeerders bieden wij creatieve oplossingen. Deze zijn weliswaar iets duurder dan de bank, maar dienen prima als overbrugging tot het moment dat uw financiering wel bij de bank past.

  Zo ziet u, er zijn altijd mogelijkheden voor een goed idee. Misschien niet de mogelijkheid waar u zelf meteen aan denkt, maar wel een mogelijkheid die wij voor u kunnen realiseren met behulp van ons uitgebreide netwerk aan investeerders, dat wij via Kaasstad Kapitaal aan ons hebben verbonden.

  Indien u hier meer over wilt weten, horen wij dit graag via het berichtenformulier. Wilt u liever bellen? Peter is bereikbaar op 06-51513583.

  Vastgoed voor eigen gebruik

  U wilt een pand kopen waarin u uw bedrijfsmatige activiteiten wilt huisvesten: bij het financieren van vastgoed voor eigen gebruik kunt u normaal gesproken terecht bij uw bank.

  Wij hebben contacten met alle banken, en indien de bank uw aanvraag nog niet kan honoreren, omdat bijvoorbeeld uw cijfers nog onvoldoende zijn of omdat u te weinig eigen geld kunt inbrengen, is een creatieve oplossing nodig. En daar zijn wij gespecialiseerd in.

   Testimonia

   John Koot

   Ik heb Peter benaderd omdat mijn zoon en zijn vrouw een woning wilden kopen in Groningen. Peter is een oud Rabobank collega van mij in de periode dat wij samen in Castricum werkten. Omdat wij de financiering niet rond konden krijgen bij een bank of verzekeraar, heb ik Peter gebeld met de vraag of hij iets voor ons kon betekenen. Nadat ik de nodige informatie per mail naar hem verstuurd had, ging hij voor ons aan het werk. Wij ontvingen daarna snel een voorstel voor een mogelijke financiering van het te kopen object. Nadat wij hem opdracht hadden gegeven om mogelijke investeerders te vinden voor de financiering, was het al redelijk snel gelukt om 2 geïnteresseerde investeerders hiervoor warm te krijgen. Daarna heeft Peter een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met ons en de investeerders. Toen alle randvoorwaarden voor beide partijen bevredigend waren, werden de hypotheekvoorwaarden opgesteld. Peter heeft verder alles geregeld tot en met de overdacht van het pand bij de notaris, welke per 26 maart 2021 in ons bezit kwam. Wij willen Peter en de investeerders enorm bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Wij hebben Peter als een zeer prettig en accuraat bemiddelaar ervaren. Hij was altijd goed bereikbaar en oplossingsgericht, waardoor wij ons beoogde droomhuis konden kopen.

   Frans van Dam en Dennis Huwaë Eigenaren van Daalder

   Na opzoek te zijn geweest naar de juiste partij voor een hypothecaire lening zijn we via onze accountant in contact gekomen met Kaasstad Kapitaal, de manager Peter Vonk is uitermate deskundig en heeft een hands-on mentaliteit, dat heeft ons als nieuwelingen in de markt erg geholpen. Voor de eerste keer onroerend kopen is namelijk geen sinecure. Wij voelden ons gerespecteerd en serieus genomen, ik kan Kaasstad van harte aanbevelen en hoop in de toekomst nog veel meer zaken met deze groep te kunnen doen.

   Hans Onderdijk

   Wij hebben Peter gevraagd te adviseren en te bemiddelen bij een hypotheekaanvraag voor een nieuwbouw woning. Inmiddels is de eerste paal de grond in en kijken wij terug op een hele prettige samenwerking. Zonder Peter (en compagnon) was dit niet mogelijk geweest. Nogmaals bedankt!

   Patrick Van De Weerd, VDW Verhuizingen

   Dankzij de doortastende en vooral daadkrachtige werkwijze van Peter Vonk heeft VDW Verhuizingen een passende financieringsoplossing gevonden via een investeerder in zijn netwerk. Een financiering bij de bank kwam net te vroeg dus deze constructie was een prima alternatief voor de komende jaren . Hierdoor hebben we een bedrijfspand van 330 m2 kunnen betrekken dat geheel ingericht zal worden voor de tijdelijke opslag van particuliere inboedels , een essentieel onderdeel van het verhuizen op zich en hetgeen momenteel veel vraag naar is. We moesten snel schakelen en de financiering verliep dan ook voorspoedig , er waren duidelijke afspraken te maken met de investeerder. Kortom dit was precies de schakel die een ambitieuze ondernemer nodig heeft tussen ambitie en realisatie.