Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog
 

Nieuws

[Succesverhaal] Hart voor honden – een overbrugging op maat

Eind 2020 benaderde oud-collega John Koot mij. Zijn zoon en schoondochter wilden een woonboerderij kopen in de provincie Groningen om daar een professionele rashondenfokkerij te vestigen. Hun bezoek aan de huisbank voor een passende hypotheek leverde echter niet op wat ze nodig hadden. Kon CvFO hen helpen? Ik moest hiervoor toch even mijn angst voor honden opzijzetten… 

Viervoudige winst – hoe creëer ik een ‘oorlogskas’ voor de vastgoedmarkt?

Het lijkt wel oorlog op de vastgoedmarkt. Negatieve rentes bij de bank en de vrees voor bubbels op de aandelenmarkt leiden tot nog meer vraag. Panden staan slechts kort te koop en overbiedingen zijn aan de orde van de dag. Kopen onder voorbehoud van financiering wordt steeds lastiger, aangezien er ook vaak geïnteresseerden zijn die zonder zo’n voorbehoud durven te kopen – los van of dat verstandig is of niet. Hoe wapent u zich daar als vastgoedinvesteerder tegen?

Stoppen of doorgaan nu de schulden zich opstapelen? Hoe de WHOA uitkomst biedt

Nu de tweede coronagolf de economie deels lamlegt, vraagt menig ondernemer zich af of ze nog doorgaan of stoppen nu de schulden zich opstapelen. En kunt u wel doorgaan als de onbetaalde rekeningen zich opstapelen en u uitgestelde belastingen vanaf medio volgend jaar ook moet gaan betalen? Hoe zit het met de aflossingen aan de bank? Er is gelukkig goed nieuws: u kunt als ondernemer hulp krijgen met een nieuwe wet: de WHOA.

[succesverhaal] CvFO financiert verhuur van medische apparaten in Zuid-Amerika

Toen Floriaan van Bemmelen medische ontwikkelingshulp bood in Zuid-Amerika, ontdekte hij dat het aantal apparaten voor MRI-, CT- en PET-scans daar heel beperkt was. Waar men in Europa en Noord-Amerika 1 MRI-scan op 100.000 mensen beschikbaar heeft, is de verhouding in Zuid-Amerika 1 op 1 miljoen. Het laat zich raden welke gevolgen deze beperkte toegang tot goede medische diagnoses voor de gezondheid van de bevolking heeft. Floriaan besloot in actie te komen.