Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog
 

Kapitaal voor…

Kapitaal voor...

Welke situatie is op u van toepassing?

Uw bedrijf groeit en u heeft kapitaal nodig

Investeren is spannend, zelfs als u investeert in verder groei van uw bedrijf. Dat uw bedrijf groeit, is al heel positief. Dit betekent dat u nu financiering nodig hebt om er later extra van te profiteren.

Bekijk de mogelijkheden

U heeft een goed idee en u heeft kapitaal nodig

U heeft een fantastisch idee voor een bedrijf. Om uw idee te realiseren, is geld nodig. Als u zelf onvoldoende kapitaal heeft, is dit een uitdaging. Het is dan logisch om naar financiering te kijken.

Bekijk de mogelijkheden

U wilt de overwaarde in uw woning of ander onroerend goed gebruiken om geld te lenen

Is de waarde van uw onroerend goed meer dan 30% hoger dan uw hypothecaire lening op uw woning of uw zakelijke pand/panden? Dan kunnen wij u helpen.

Bekijk de mogelijkheden

U wilt een ander bedrijf overnemen of uw compagnon uitkopen en u heeft kapitaal nodig

Wat is voor uw overname de beste financieringsoplossing? Is de bank de beste optie? Denkt u misschien aan crowdfunding? Of bent u het beste geholpen met een investeerder die risicokapitaal inbrengt en daarnaast kennis en ervaring heeft met de markt waarin u actief gaat zijn? Kan de verkoper een deel van de koopsom aan u lenen?

Bekijk de mogelijkheden

Uw bedrijf heeft het financieel tijdelijk zwaar, maar is wel levensvatbaar

Indien u ervan overtuigd bent dat uw bedrijf levensvatbaar is en dat de dip tijdelijk is, bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Die zijn namelijk vaak groter dan u in eerste instantie denkt. Inmiddels hebben wij vanaf 2009 ruim 100 ondernemers met een financiële oplossing uit het zware weer kunnen helpen.

Bekijk de mogelijkheden