Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

  No posts were found.

Omhoog
 

Commercieel vastgoed

Overname

  Wilt u een pand kopen om te verhuren als beleggingspand?

  Wilt u een pand kopen om te verhuren als beleggingspand? Als het om verhuurde wooneenheden gaat, zijn er veel mogelijkheden om een lening te krijgen via de alom bekende financiers.

  Gaat het om verhuurd bedrijfsmatig vastgoed, zoals bij kantoren en bedrijfsloodsen, dan zijn de mogelijkheden schaarser. En als u minder dan 20% eigen geld kunt inbrengen, wordt het echt lastig om een financiering te krijgen en is een creatieve oplossing nodig.  Het goede nieuws: daar zijn wij gespecialiseerd in.

  Hoe ziet zo’n creatieve oplossing er dan uit? Ik zal een paar voorbeelden noemen:

  1. U brengt uw overwaarde op uw woning of een ander pand in als dekking, hetgeen kan worden beschouwd als eigen inbreng. Dit lukt niet bij alle partijen in de markt, maar wel bij sommige.
  2. U zoekt een investeerder, die geïnteresseerd is om mee te participeren in het resultaat. Dat kan bijvoorbeeld door een bonus af te spreken bij verkoop van het pand boven een bepaald bedrag. Of een bonus bij aflossing van diens lening door herfinanciering bij een bank over een aantal jaar.

  Zo ziet u, er zijn altijd mogelijkheden voor een goed idee. Misschien niet de mogelijkheid waar u zelf meteen aan denkt, maar wel een mogelijkheid die wij voor u kunnen realiseren met behulp van ons uitgebreide netwerk aan investeerders, dat wij via Kaasstad Kapitaal aan ons hebben verbonden.

  Als financieel adviseurs op de zakelijke markt hebben wij dagelijks met deze vragen te maken. Graag helpen we u bij uw financiering voor een beleggingspand. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel ons op 06-51513583.

  U wilt een pand kopen om te verhuren: een beleggingspand.

   

  Wilt u een pand kopen om te verhuren als beleggingspand? Als het om verhuurde wooneenheden gaat zijn er veel mogelijkheden. Gaat het om verhuurd bedrijfsmatig vastgoed, zoals bij kantoren en bedrijfsloodsen, dan zijn de mogelijkheden schaarser. Als u minder dan 20% eigen geld kunt inbrengen, wordt het echt lastig om een financiering te krijgen en is een creatieve oplossing nodig.

  Het goede nieuws: daar zijn wij gespecialiseerd in.

  Wordt u liever gebeld? Laat dan uw telefoonnummer achter.


   Testimonia

   Nick Zuurbier

   Ik kan Peter iedereen aanbevelen. Voornamelijk voor creatieve financieringsoplossingen, maar wat mij betreft ook voor reguliere financieringsaanvragen. Een bank beperkt zich vaak tot reguliere interne financieringen, stelt redelijk wat eisen en neemt beperkte risico's. Peter kijkt bij meerdere banken, particuliere investeerders, investeringsgroepen en crowdfunding en adviseert bij het vinden van de beste constructie (soms een combinatie van voorgaande financiers). Peter is verder een sympathieke vent met ervaring in het bankwezen, waardoor hij ``het verhaal`` van de mensen met behoefte aan financiering goed tastbaar en overzichtelijk kan maken voor de mensen die deze financiering kunnen verstrekken. Dat is al een kunst op zich. Ik heb als horecamakelaar meerdere malen relaties aangebracht bij Peter en heb onze samenwerkingen altijd als zeer prettig ervaren. En een persoonlijke noot: Peter werkt met gevoel en goede intenties.

   Martijn Pennenkamp

   Enkele jaren terug bracht ik Peter in contact met een potentiële klant. Hij zorgde voor een succesvolle opvolging en deelde op eigen initiatief in dat succes. Deze open en eerlijke manier van zaken doen siert hem.