Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

  No posts were found.

Omhoog
 

Projectontwikkeling/transformatie panden

Innovatief idee

  Projectontwikkeling of transformatie panden

  U wilt een pand kopen en daar een andere bestemming aangeven. Dit kan bijvoorbeeld een kantoorpand zijn dat u wilt transformeren naar woonappartementen. Daarbij wilt u het pand nu kopen, nog voordat de bestemmingswijziging en/of de omgevingsvergunning zijn geregeld.

  Hoe ziet zo’n creatieve oplossing er dan uit? Ik zal een paar voorbeelden noemen:

  1. U brengt uw overwaarde op uw woning of een ander pand in als dekking, hetgeen kan worden beschouwd als eigen inbreng. Dit lukt niet bij alle partijen in de markt, maar wel bij sommige.
  2. U zoekt een investeerder, die geïnteresseerd is om mee te participeren in het resultaat. Dat kan bijvoorbeeld door een bonus af te spreken bij het realiseren van de omgevingsvergunning. Of bij een andere belangrijk succes in het ontwikkelingsproces.
  3. U kunt een investeerder aanbieden voor een bepaald percentage mede-eigenaar te worden, zodat u het eindresultaat deelt.

  Zo ziet u, er zijn altijd mogelijkheden voor een goed idee. Misschien niet de mogelijkheid waar u zelf meteen aan denkt, maar wel een mogelijkheid die wij voor u kunnen realiseren met behulp van ons uitgebreide netwerk aan investeerders, dat wij via Kaasstad Kapitaal aan ons hebben verbonden.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor projectontwikkeling voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Projectontwikkeling of transformatie panden

  U wilt een pand kopen en daar een andere bestemming aangeven; bijvoorbeeld een kantoorpand dat u wilt transformeren naar woonappartementen. Daarbij wilt u het pand nu kopen, nog voordat de bestemmingswijziging en de omgevingsvergunning zijn geregeld.

  In dit geval zijn de mogelijkheden via de reguliere kanalen beperkt. Er is een creatieve oplossing nodig; en daar zijn wij gespecialiseerd in.

   Testimonia

   Saman Mohammadi

   Peter heeft ons zeer recent geholpen bij de financiering van een van onze ontwikkelingstrajecten. Hier zijn we heel erg tevreden over. Daarbij heeft hij laten zien zeer betrouwbaar en verzorgt te werk te gaan en daarbij ook nog eens heel snel kan schakelen. Vooral de menselijkheid in zijn manier van werken in de financiële wereld is heel bijzonder. Momenteel zijn we met elkaar in gesprek voor meer financieringsmogelijkheden in relatie tot onze ontwikkelingstrajecten.

   Raouf Jarmo

   Drie jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Peter. De start van onze duurzame en zeer prettige samenwerking. Met Peter hebben we het mogelijk gemaakt om diverse vastgoedprojecten te financieren en daarmee aan te kopen. Onze portefeuillie is enorm gegroeid en zal de komende jaren verder groeien. Dit met Peter als financieel intermediair. Niets anders dan lof voor de wijze hoe Peter communiceert, zijn afspraken nakomt, integer handelt en zaken voor elkaar krijgt. Een aanrader voor iedere partij die op zoek is naar een passende bedrijfs- en/of vastgoedfinanciering.