Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

  No posts were found.

Omhoog
 

Overwaarde vastgoed

Overwaarde vastgoed

  Wilt u de overwaarde in uw woning of ander onroerend goed gebruiken om geld te lenen?

  Is de waarde van uw onroerend goed meer dan 30% hoger dan uw hypothecaire lening op uw woning of uw zakelijke pand(en)? Dan kunnen wij u helpen.

  Wij nemen naar aanleiding van uw bericht contact met u op om te zien hoe we u kunnen helpen. Wilt u liever bellen? Peter is bereikbaar op 06-51513583.

  U wilt de overwaarde in uw woning of ander onroerend goed gebruiken om geld te lenen.

   

  Is de waarde van uw onroerend goed meer dan 30% hoger dan uw hypothecaire lening op uw woning of uw zakelijke pand/panden? Dan kunnen wij u helpen.

  Wordt u liever gebeld? Laat dan uw telefoonnummer achter.

   Testimonia

   Ron en Yvonne Veldhuyzen van Adron uit Velsen-Zuid

   Na het web van geldverstrekkers ontleed te hebben, bleven er weinig over die op ons betrouwbaar overkomen. Peter daarentegen was oprecht geïnteresseerd en zijn eerste voorstel bleek een schot in de roos. We zijn snel en goed geholpen!

   Chapeau! F.T. te Bergen NH

   Mijn onderneming draaide door de recessie steeds minder goed en (...) de bank wilde mij niet financieren. En dat terwijl ik al 40 jaar klant bij die bank was! Via een relatie kwam ik in contact met Peter, die vrij snel een oplossing realiseerde bij een alternatieve financier. En dat tegen een hele nette rente en prima voorwaarden.

   NC Vastgoed BV.

   (Ondanks) forse overwaarde zei de bank mijn financiering van de ene op de andere dag op. Bij andere banken was ik niet welkom. Via via kwam ik in contact met Peter Vonk, die me aangaf wel mogelijkheden te zien voor een herfinanciering. En dat maakte hij helemaal waar. Sterker, hij herfinancierde niet alleen, maar creëerde direct een investeringsmogelijkheid om mijn portefeuille verder uit te breiden tegen hele duidelijke condities. Nu, ruim 2 jaar later, ben ik gegroeid naar 20 panden dankzij de uitstekende samenwerking met Peter.