Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Welcome to Our Site

info@yourbusiness.com

345-657-534

Omhoog

Over CvFO

CVFOOver CvFO

Financiële hulp met persoonlijke & regionale aanpak

©Richard Rood HR2 CVFO 2018-8689

Wie is Peter Vonk?

Naast vader van 4 kinderen ben ik fanatiek spinner, fan van Wim Hof en AZ, en binnenkort kwart-triatleet. Sinds 2008 ben ik ook ondernemer.

Na jarenlang als adviseur van de Rabobank ondernemers te hebben geholpen, kon ik tijdens mijn midlifecrisis de spiegel niet langer ontwijken. Ik vond het helpen van ondernemers erg leuk, maar niet meer vanuit het steeds strakkere keurslijf van de bank. Als ondernemer in de dop dacht ik: als ik toch vind dat ik beter weet hoe het moet, dan ga ik dat ook doen. In 2008 begon ik daarom met ondernemen. Via wat omwegen, met vallen en opstaan, slapeloze nachten en mooie successen, ontdekte ik dat mijn kwaliteit vooral ligt op gebied van creatieve financieringsoplossingen voor vastgoed.

 

Waar staat CVFO voor?

Ik richt mij volledig op financieringsoplossingen voor Vastgoed. Daarbij heb ik door middel van mijn uitgebreide netwerk van private investeerders extra mogelijkheden voor creatieve financieringsoplossingen, naast de standaardoplossingen die ik via de bekende financiers verzorg. Op die manier zorg ik voor Creatieve Vastgoed Financieringsoplossingen – inderdaad: de andere betekenis van de afkorting van CVFO.

Peter in het kort

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.
Neem vrijblijvend contact op

Proactief op zoek naar de beste oplossing

Naar aanleiding van vraag naar een oplossing voor uw vastgoed gerelateerde kapitaalbehoefte geef ik snel aan op welke manier ik u kan helpen en hoe de oplossing eruitziet. Die oplossing kan heel divers en creatief zijn en past altijd bij uw wensen. Met een pro-actieve houding sta ik in elk deel van het traject aan uw zijde. Ik rust pas als we de oplossing hebben gerealiseerd.

Regionale_aanpak

Kapitaal op maat

Financiële hulp komt idealiter uit de regio. Net als u ben ik voornamelijk in Noord-Holland actief. Hier ken ik de bankiers, de investeerders en de crowdfunders die zich op Noord-Holland richten.

Creatief maatwerk voor financiering

Ik heb een groot netwerk bij de bekende financiers zoals banken, gespecialiseerde vastgoedfinanciers, en crowdfundingplatformen.

Wat mij onderscheidt, is mijn grote netwerk aan particuliere investeerders. Zij zijn vaak bereid om oplossingen te bieden die de bekende financiers niet kunnen bieden. Dan gaat het om soepelere voorwaarden qua aflossing, looptijd, vergoedingsafspraken etc. Dus echt creatief maatwerk!

 

Mijn credo

“Elk goed plan is financierbaar.”