Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Omhoog

CvFO specialiseert zich verder in vastgoed

CVFOCommercieel vastgoed CvFO specialiseert zich verder in vastgoed

CvFO specialiseert zich verder in vastgoed

Elk gezond bedrijf heeft een belangrijke eigenschap: focus! Daarom hebben we na meerdere jaren CvFO een verscherpte focus op onze specialiteit aangebracht: het realiseren van financieringsoplossingen voor vastgoed. De afkorting CvFO krijgt hiermee een extra betekenis: creatieve vastgoedfinancieringsoplossingen. 

 

 

Creatieve oplossingen voor vastgoedfinancieringen

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedfinancieringen, zowel via de bank en crowdfunders als via gespecialiseerde vastgoed- en privé-investeerders blijft het motto: er is altijd een oplossing. Dit geldt voor commercieel vastgoed, vastgoed voor eigen gebruik, projectontwikkeling, en voor het vrijmaken van liquiditeiten uit overwaarde op vastgoed.

 

We zetten alle mogelijkheden kort op een rij:

 


Kapitaal voor commercieel vastgoed

Wilt u een pand kopen om te verhuren als beleggingspand? Gaat het om verhuurd bedrijfsmatig vastgoed, zoals bij kantoren en bedrijfsloodsen, dan zijn de mogelijkheden schaarser dan bij verhuurde wooneenheden. En als u minder dan 20% eigen geld kunt inbrengen, wordt het echt lastig om een financiering te krijgen en is een creatieve oplossing nodig.

Bekijk de mogelijkheden >>>

 

 

Kapitaal voor overwaarde vastgoed

Is de waarde van uw onroerend goed meer dan 30% hoger dan uw hypothecaire lening op uw woning of uw zakelijke pand(en)? Dan kunnen wij u helpen.

Bekijk de mogelijkheden >>>

 

 

Kapitaal voor projectontwikkeling of transformatie panden

U wilt een pand kopen en daar een andere bestemming aan geven. Dit kan bijvoorbeeld een kantoorpand zijn dat u wilt transformeren naar woonappartementen. Daarbij wilt u het pand nu kopen, nog voordat de bestemmingswijziging en de omgevingsvergunning zijn geregeld. In dit geval zijn de mogelijkheden via de reguliere kanalen beperkt en is er een creatieve oplossing nodig.

Bekijk de mogelijkheden >>>

 

 

Kapitaal voor vastgoed voor eigen gebruik

U wilt een pand kopen waarin u uw bedrijfsmatige activiteiten wilt huisvesten? Bij het financieren van vastgoed voor eigen gebruik kunt u normaal gesproken terecht bij uw bank. Indien de bank uw aanvraag nog niet kan honoreren, omdat bijvoorbeeld uw cijfers nog onvoldoende zijn of omdat u te weinig eigen geld kunt inbrengen, is een creatieve oplossing nodig. En daar zijn wij in gespecialiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >>>

 


 

Waar mogen we u mee verder helpen? Neem vrijblijvend contact op voor uw vastgoedoplossing op maat.

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.