Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog

[succesverhaal] Overbruggingskredieten voor coronacrisis

CVFOBlogs [succesverhaal] Overbruggingskredieten voor coronacrisis

[succesverhaal] Overbruggingskredieten voor coronacrisis

Stelt u zich voor: u stort zich vol overgave op uw nieuwe onderneming om enkele maanden later vol geraakt te worden door de coronacrisis. Het overkwam onderneemster Esther, die in november 2019 enthousiast haar nieuwe horecabedrijf opstartte. Hoe overleef je zoiets als nog geen maanden later de horeca de zwaarste klappen krijgt?

 

Een sterke start

Het ging in het geval van deze onderneemster om een overname. Voor de financiering hiervan zette zij deels haar eigen geld in en maakte ze voor het overige deel gebruik van financiering bij Qredits Microfinanciering. Na veel enthousiaste reacties en goede reviews ging Ester het nieuwe jaar in.

 

Traditioneel zijn de eerste maanden van het jaar niet de beste maanden qua omzet, maar dat was ingecalculeerd. In maart ging het nieuwe seizoen weer van start en alles stond klaar. Gemotiveerd personeel. Een goede test door De Gouden Pollepel van het AD. Het team was er helemaal klaar voor!

 

15 maart 2020

Dan volgt op 15 maart als donderslag bij heldere hemel de sluiting als gevolg van de coronacrisis. Het gemotiveerde personeel, de huurbaas, de financieringslasten – alles staat opeens op losse schroeven. Hoe ga je daar nu mee om?

 

Gelukkig konden wij Esther enigszins geruststellen. Zo bekeken we welke stappen zij kon nemen om gebruik te maken van onder meer de overheidsmaatregelen en belastingopties. Zoals voor zoveel ondernemers bleek dat echter niet voldoende. Er was extra geld nodig om rust te creëren en de komende maanden te overleven.

 

Start-up tijdens coronacrisis

Kom er maar eens om: extra financiering aanvragen zonder volledig jaarrapport en met nog geen positieve exploitatiecijfers. Wij konden Esther gelukkig ondersteunen door de gevolgen en mogelijkheden goed in beeld te brengen, waarmee zij in de eerste twee weken van de intelligente lockdown een overbruggingsfinanciering kreeg tegen gunstige en soepele voorwaarden. Zo kan zij de komende maanden rustiger slapen en zich voorbereiden op de periode na Corona.

 

Ook voor een financier geldt: wie A zegt, zegt ook B. Namens Esther en CvFO bedanken we hierbij  ook Qredits voor het meedenken en de snelle (re)actie.

 

Ook ondernemer en in de problemen door de coronacrisis?

We denken graag mee over een financieringsoplossing. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.