Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog

Roelf de Vries neemt afscheid bij CvFO

CVFOBlogs Roelf de Vries neemt afscheid bij CvFO

Roelf de Vries neemt afscheid bij CvFO

Na een vier jaar durende intensieve en vooral leuke samenwerking verlaat Roelf de Vries CvFO in goed overleg per 1 januari 2021.  Hij gaat vanaf het nieuwe jaar zelfstandig verder onder zijn eigen naam en staat in de toekomst ook open als financieringsspecialist voor financieringsvraagstukken bij CvFO.

 

 

Bredere inzet

In de afgelopen jaren ontdekte Roelf dat een verbreding van activiteiten beter bij hem past dan een focus op financieringsoplossingen voor het MKB. Roelf werkt al enige tijd als freelancend bedrijfsadviseur voor Qredits Microfinanciering, en sinds vorig jaar ook als ondernemerscoach voor Startwijzer. Daarbij is hij recent gestart als freelance docent/coach en assessor voor studenten van het Horizoncollege op de afdeling horeca.

 

Deze verbreding past hem goed, maar betekent ook dat zijn focus niet meer geheel op CvFO ligt. Daarom hebben we besloten dat Roelf zijn ondernemerschap zelfstandig voortzet vanuit de Roelf de Vries MKBadvies.

 

 

Terugblik en praktische zaken voor CvFO

Roelf: “Ik kijk terug op een goede samenwerking gedurende de afgelopen vier jaar. Hierbij konden we vanuit CvFO veel ondernemers begeleiden bij het vinden van een passende financieringsoplossing.”

 

Lopende CvFO-opdrachten worden door Roelf gewoon afgerond, ook als die opdrachten doorlopen in 2021. E-mails die zijn gericht aan zijn CvFO-mailadres worden doorgestuurd naar zijn nieuwe emailadres. We zorgen samen voor een soepele overgang zonder impact op onze opdrachtgevers.

 

Roelf heeft aangegeven open te blijven staan voor financieringsvraagstukken vanuit CvFO. Peter: “Daar ben ik blij mee, want ik heb Roelf de afgelopen jaren leren kennen als een goede en betrouwbare financieringsspecialist. Ik ben dankbaar voor fijne samenwerking die was gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit, en ik wens Roelf veel succes toe met zijn nieuwe bedrijfsactiviteiten.”

 

 

Contactgegevens Roelf

E-mailadres: roelf@devriesmkbadvies.nl
Website: roelfdevriesmkbadvies.nl
Mobiel: 06-45741690 (onveranderd)

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.