Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog

Nieuwe financieringsopties: minder bank, meer kansen?

CVFOBanken Nieuwe financieringsopties: minder bank, meer kansen?

Nieuwe financieringsopties: minder bank, meer kansen?

De wereld van de zakelijke financieringsaanbieders verandert snel. Ter illustratie: we hebben in Nederland – buiten de banken die zich op vastgoed richten – nog maar drie traditionele banken. Door Europese regels en aangescherpt beleid kunnen deze banken minder makkelijk dan voorheen het MKB financieren. Is dit slecht nieuws of biedt het juist nieuwe mogelijkheden?

 

De bomen en het bos

Bovenstaande heeft geleid tot de opkomst van diverse nieuwe initiatieven, zoals crowdfunding. Dit zal niemand ontgaan zijn: momenteel zijn er namelijk al meer dan 100 crowdfundingplatformen. Daarnaast zijn er nu partijen als New 10, Qredits, Funding Circle, Spotcap, Dominvest, OPC en Swishfund op de markt. En wat te denken van de tientallen aanbieders van factoring*?

 
Maar welke nieuwe financier is betrouwbaar en geschikt voor uw specifieke situatie? En bij welk crowdfundingplatform past uw financieringsaanvraag het best? Met de nieuwe mogelijkheden kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. En hoe krijgt u de garantie dat u goed zit als u bij één van de nieuwe partijen een financiering opneemt? Wij illustreren daarom graag hoe het aangaan van een samenwerking met professionele partijen u verder kan helpen met uw (volgende) financiering.

 

Onze oplossing: Cygnus Finance Support

Als regisseur van zakelijke financieringsoplossingen hebben wij dagelijks contact met allerlei aanbieders van zakelijke financieringen. Landelijke aanbieders willen zich meestal niet aan kleine tussenpersonen koppelen; zij werken liever samen met enkele grotere partijen die een landelijke dekking hebben en een bepaalde kwaliteit uitstralen.

 
Cygnus Finance Support is zo’n partij, met adviseurs over het hele land. Zij screenen de nieuwe aanbieders op de zakelijke financieringsmarkt op kwaliteit en betrouwbaarheid en sluiten samenwerkingsverbanden met de beste partijen. Als CvFO – een relatief kleine organisatie – zijn wij zelf niet in staat om dergelijke overeenkomsten met deze aanbieders af te sluiten. Wij zijn nu echter op kwaliteit gescreend en bij Cygnus aangesloten als adviseurs, en kunnen dus gebruikmaken van deze overeenkomsten. Hiermee geven we u dus het voordeel van een nog breder financieel netwerk.

 

Efficiency in financiering

Er is nog een voordeel van de samenwerking: Cygnus zorgt voor een kortere, efficiënte doorlooptijd van uw financieringsaanvraag. De aanbieders waar Cygnus een samenwerkingsovereenkomst mee sluit, rekenen daarom ook lagere kosten aan u als ondernemer door. Cygnus bestaat uit een landelijk netwerk van ervaren financieringsadviseurs en regelmatig overleggen wij intern over bepaalde aanvragen. Zo helpen we elkaar aan de beste oplossing voor u als onze opdrachtgever.

 

Uw financiering

Onze samenwerking met Cygnus is één van onze ingangen naar uw beste financieringsoplossing. Bent u benieuwd wat wij via Cygnus of via andere kanalen voor u kunnen betekenen? Leg ons dan vrijblijvend uw financieringsplannen voor.

 

 

* factoring: het opkopen of voorfinancieren van uw uitstaande vorderingen

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.