Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog

Mijn bedrijf lijdt onder het Corona-virus – welke financiële hulp kan ik krijgen?

CVFOBlogs Mijn bedrijf lijdt onder het Corona-virus – welke financiële hulp kan ik krijgen?

Mijn bedrijf lijdt onder het Corona-virus – welke financiële hulp kan ik krijgen?

De huidige situatie rondom het Corona-virus kan en zal voor ondernemers enorme gevolgen hebben, zowel op persoonlijk als op financieel vlak, vertelde onze premier ons zojuist. De overheid schiet ondernemers gelukkig snel te hulp in deze barre tijden. De Belastingdienst biedt bijvoorbeeld uitstel van betaling en het UWV faciliteert gedeeltelijke WW voor uw personeel. Banken kunnen u door middel van uitbreiding van borgstellingsregelingen aan extra liquiditeiten helpen om bedrijf verder te ondersteunen. Er zijn daarnaast meer mogelijkheden die een oplossing kunnen betekenen voor bedrijven, ondernemers en zelfstandigen die lijden onder het Corona-virus en de hieruit voortvloeiende uitvloeiende Corona-crisis. Deze zetten we graag voor u op een rij.

 

Hulp bij bedrijfscrisis door Corona: Bbz-regeling

Voor bedrijven die in nood dreigen te komen, kan ook de minder bekende Bbz-regeling van de gemeenten een oplossing bieden. Waarschijnlijk wordt deze regeling de komende dagen verder uitgebreid om meer ondernemers te kunnen helpen. Op de website van de Rijksoverheid kunt u hier meer over lezen.

 

Net als de banken zullen de gemeenten deze hulp echter niet zonder meer toekennen. Beide vragen niet naar uw bankrekening om hier direct een bedrag op storten. Wel zullen zij, zoals altijd, kritische vragen stellen, waarop u goed onderbouwde antwoorden zult moeten geven.

 

Vanuit CvFO hebben wij weliswaar geen ervaring met een crisis als de huidige Corona-crisis, wel in het helpen van ondernemers in problemen. Wij zijn onder meer goed bekend en ervaren met de borgstellingsregelingen van de banken en met name de Bbz-regeling, waarmee wij in de tijd van de kredietcrisis van enkele jaren geleden vele ondernemers hebben kunnen helpen.

 

Alternatieve financiers

Naast de hiervoor genoemde opties vormen de FinTech-financiers een mogelijke oplossing. Zij kunnen vaak snel schakelen en snel geld beschikbaar stellen. Tot slot zijn er mogelijkheden om de overwaarde op vastgoed te ‘verzilveren’ bij particuliere investeerders uit ons netwerk. Ook deze trajecten vinden vaak snel (en uiteraard zorgvuldig!) plaats.

 

 

Vrijblijvend financieel advies bij Corona-crisis

Een eerste telefonische kennismaking, waarin we op basis van hetgeen u ons vertelt kunnen aangeven wat onze mogelijkheden voor u zijn, is vrijblijvend en zonder kosten. Hiermee hopen wij ons steentje bij te dragen aan het beperken van de gevolgen die deze crisis uw onderneming bezorgt.

 

Volg deze link voor de huidige maatregelen van de overheid om u te helpen of ga via deze link naar ons contactformulier. Rechtstreeks bellen kan ook; zie onze telefoonnummers in de footer.

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.