Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

  Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog
 

Projectontwikkeling/transformatie panden

Innovatief idee

  Projectontwikkeling of transformatie panden

  U wilt een pand kopen en daar een andere bestemming aangeven. Dit kan bijvoorbeeld een kantoorpand zijn dat u wilt transformeren naar woonappartementen. Daarbij wilt u het pand nu kopen, nog voordat de bestemmingswijziging en de omgevingsvergunning zijn geregeld.

  In dit geval zijn de mogelijkheden via de reguliere kanalen beperkt. Er is een creatieve oplossing nodig; en daar zijn wij gespecialiseerd in.

  Succesverhalen en trendanalyse

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor projectontwikkeling voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Projectontwikkeling of transformatie panden

  U wilt een pand kopen en daar een andere bestemming aangeven; bijvoorbeeld een kantoorpand dat u wilt transformeren naar woonappartementen. Daarbij wilt u het pand nu kopen, nog voordat de bestemmingswijziging en de omgevingsvergunning zijn geregeld.

  In dit geval zijn de mogelijkheden via de reguliere kanalen beperkt. Er is een creatieve oplossing nodig; en daar zijn wij gespecialiseerd in.

   Wij nemen naar aanleiding van uw bericht contact met u op om te zien hoe we u kunnen helpen. Wilt u liever bellen? Peter is bereikbaar op 06-51513583.

   Ozebo

   ``Peter heeft mij uitstekend bijgestaan in het opnieuw opzetten van de prognoses en het verkrijgen van financiële middelen om de continuïteit van Ozebo mogelijk te maken. Daarnaast krijg ik altijd uitstekende en erg bruikbare adviezen en feedback op financieel gebied.”

   Teun Naber, HC-HDC Media/Telegraaf Media Groep

   ``Ik zocht investering voor een nieuw project en kwam bij Peter terecht. Na enkele goede vrijblijvende gesprekken en adviezen, juist om de financieringsbehoefte te bepalen, bleek dat financiering met een andere opzet niet nodig was. Hierdoor was er voor hem minder te doen als financieringsspecialist. Peter verkiest dus objectiviteit en integriteit boven een commercieel advies. Dat waardeer ik.``

   Starter en nu eigenaar

   “Ik had weinig kapitaal, maar wat wilde ik graag de overname realiseren! De banken gaven geen gehoor. Peter besloot me toch te helpen. Het is gelukt, zelfs zonder een bankfinanciering. Ongelooflijk hoe Peter dit succesvol heeft opgelost!”