Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    Er zijn geen berichten gevonden.

Omhoog

CvFO – de nieuwe K3

CVFOBlogs CvFO – de nieuwe K3

CvFO – de nieuwe K3

Is CvFO de nieuwe K3? Ja, wij vinden van wel. Net als bij de Belgisch-Nederlandse meidenband hebben wij namelijk 3 k’s hoog in het vaandel staan. Bij de meidengroep zijn dat – voor de kenners – Kim, Kylie en Kate. Bij ons zijn het niet onze namen…

 

Om CvFO de nieuwe K3 te kunnen noemen heeft weinig met zangtalent te maken. Waar de dames het buiten dit talent moeten hebben van knappe koppen, moeten wij het (bij gebrek daaraan) meer hebben van ons oplossingsgerichte karakter. De 3 k’s die bij ons centraal staan, zijn Kapitaal, Kennis en Kwaliteit.

 

Slim geld

Wanneer een kapitaalinjectie in een onderneming wordt gebruikt om groei door te maken, moet er daarnaast ook een kennisinjectie worden gegeven om die groei te realiseren. Wie kunnen die kennis beter leveren dan ervaren ondernemers die al vaker met succes bedrijven hebben laten groeien? Hierin gaat kapitaal dus logischerwijs samen met kennis. Als derde speerpunt hanteren wij voor beide de kwaliteit.

 

Groot netwerk aan private investeerders

Al enkele decennia werken wij doorlopend aan het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van ons netwerk aan private investeerders. Dit netwerk heeft inmiddels een goede kern van zo’n 75 ondernemers en oud-ondernemers die voldoen aan onze K3-waarden. Wij kennen deze ondernemers stuk voor stuk persoonlijk en zij kennen ons. Hierdoor weten wij per investeerder waar zijn of haar kennis en kwaliteiten liggen. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste personen benaderen bij vragen naar kapitaal door bedrijven met potentie.

 

25ste deal gesloten in 2017

Dat K3 succesvol is, staat vast. Onze 3k’s leidden ons in het eerste jaar van CvFO naar de 25ste deal, waarbij een private investeerder een rol speelde in een financiering op maat. Wij zien een trend waarbij deze vorm van financieren een passend (en soms zelfs beter) alternatief is voor een bankfinanciering. De 25ste deal sluiten was een mooie kroon op ons positieve jaar. Op naar 50 in 2018!

 

Ons goede voornemen in 2018

Wij leveren komend jaar opnieuw kapitaal op maat, dat voor ons naast kapitaal dus bestaat uit kennis en kwaliteit! Daarnaast blijft onze slogan bestaan: er is altijd een oplossing.

Hoe kunnen we u in 2018 verder helpen?

Peter Vonk

Ik ben optimistisch, creatief en vasthoudend en krijg een kick van het realiseren van oplossingen.